JÄSENTAPAHTUMIA

 

Hans-Joachim Schulze tulee maanantaina 25.1. klo 17.30-19 Kangasalan pääkirjastoon (musiikkiosasto, 2.kerros) pitämään esityksen aiheesta

Feste feiernEin kunterbunter Streifzug durch die deutschsprachigen Länder. Esitys on saksankielinen.

 

Hans-Joachim Schulze työskentelee Aalto-yliopiston kielikeskuksessa saksan lehtorina. Hän tarjoaa Suomi-Saksa Yhdistysten Liiton kautta jäsenyhdistyksille kulttuuriohjelmaa.

 

Suomi-Saksa yhdistyksen vuosikokous

Kangasalan Suomi-Saksa yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 14.3. klo 17.30 alkavassa tilaisuudessa. Paikkana on Kahvila Elli´n Kangasalan keskustassa, osoite Ellintie 4. Tilaisuus alkaa Sven Vogtin esityksellä hänen kokemuksistaan Suomessa ”Meine bisherigen Erfahrungen in Finnland”. Esitys on saksan kielellä.

 

Sven Vogt on Margret ja Gregor Vogtin poika Zülpichistä. Sven oli pikkuveljensä Malten kanssa ensimmäisellä Fe-Fa-Fi –leirillä Kangasalla 2005 ja Zülpichissä 2006. Tämän jälkeen Sven on ollut useita kertoja pidempiäkin aikoja Suomessa, mm. työharjoittelussa opiskeluaikana. Syksyllä 2015 Sven muutti Suomeen ja hän asuu ja työskentelee nyt Tampereella.

 

Kahvitarjoilua varten pyydämme mielellään ennakkoilmoittautumista tilaisuuteen keskiviikkoon 9.3. mennessä sihteerille joko sähköpostilla osoitteeseen tuire.aakkula@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 050-3587397.

 

 

Herzlich willkommen molempiin tilaisuuksiin!