Jäsenasioita

Jäsenedut

Silta-Brücke -lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa, toimitetaan jäsentalouksiin. Kangasalan Suomi-Saksa Yhdistyksen jäsenet ovat jäseninä Suomi-Saksa Yhdistysten Liitossa ja saavat kaikki liiton jäsenenedut (www.ssyl.fi). Yhdistyksen jäsenkirjeissä tiedotetaan tapahtumista noin kaksi kertaa vuodessa ja sähköpostiosoitteensa yhdistykselle ilmoittaneet saavat tiedotuksia erilaisista erikoistapahtumista, kuten kielikursseista, matkoista ja tapahtumista sekä yhteistyökumppaniemme erikoistarjouksista jäsenistölle.

Vuosimaksu

Yhdistyksen vuosimaksu jäseneltä on 20 euroa/henkilö. Perhejäsenmaksu on 25 euroa/talous. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on vapaasti määriteltävissä.

Liittyminen

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä tietosi sähköpostilla osoitteeseen tuire.aakkula(at)gmail.com. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja sähköpostiosoite. Vapaaehtoisesti voi vielä antaa syntymävuotensa ja puhelinnumeronsa. Mailin saatuaan Tuire toivottaa sinut tervetulleeksi yhdistyksen jäsenyyteen.